Monday, January 12, 2009

Jazz in the city


PZC

Afgelopen donderdag 8 januari is mijn foto-expositie Jazz in the City geopend.
Een leuk begin van de dag was een prachtig artikel in de Provinciale Zeeuwse Courant op de cultuurpagina met een verwijzing op de voorpagina. Lees het artikel HIER.

Ondanks de winterse weersomstandigheden hebben velen de weg naar Goes gevonden. Ik was erg blij met de warme belangstelling en de vele positieve reacties. Na een openingswoord door Mr. Sophie van ’t Westeinde, in haar hoedanigheid als wethouder van cultuur, opende jazztrompettist Rik Mol de expositie in stijl met een prachtige ballade.

De 43 jazzportretten van Roy Hargrove, Rik Mol, Christian Scott, Paolo Fresu, Steven Bernstein, Erik Truffaz, Rita Reys, Frederike Schonis, Mark Murphy, José James, Brian Zalmijn, Miriam Makeba, Barbara Hendricks, Willem Breuker, Philipe Catherine, Anton Goudsmit, John Scofield, Stanley Clarke, Wiro Mahieu, Hein Van de Geyn, Robert Mitchell, Monty Alexander, Esbjörn Svensson, Frank Morgan, Archie Shepp, Piet Noorddijk, Maceo Parker, Joe Lovano, David S. Ware, Robin Verheyen, Ben van den Dungen, Chris Strik, Jeff Hamilton, Rony Verbiest, Benjamin Herman, Toots Thielemans, Pascal Schumacher, Ingeborg Cneut, Luciano Biondini en Richard Galliano hangen nog tot 31 januari in het Stadskantoor van Goes,
M.A. de Ruijterlaan 2
4461 GE Goes
(vlakbij het station).

Openingstijden
maandag 9.00 tot 17.00 uur
dinsdag 9.00 tot 17.00 uur
woensdag 9.00 tot 17.00 uur
donderdag 9.00 tot 20.00 uur
vrijdag 9.00 tot 17.00 uur
zaterdag 10.00 tot 12.00 uur

Zoals gezegd zijn de foto’s nog tot 31 januari in het Stadskantoor te zien. Uiteraard zijn ze te koop. Ook is er ter gelegenheid van deze expositie een prachtig fotoboek uitgegeven. Het boek is te zien en te bestellen via deze link of neem even contact met mij op.

Photo Search by Google

On Flickr you can find more of my photos
Google

Contact

Quotes

  • "Jazz is not dead, it just smells funny!" (Frank Zappa)

North Sea Jazz Festival 2006

North Sea Jazz Festival 2006
Leela James