Thursday, April 8, 2010

Dirk Godts R.I.P.

Kaapstad - Tijdens de laatste dag van het 11de Cape Town International Jazz Festival is Dirk Godts (55), allias "Uncle Jazz" plots overleden nadat hij onwel werd backstage.
Dirk Godts was jarenlang manager van Toots Thielemans, die bijna 88 wordt en afgelopen weekend op het podium stond van het Cape Town International Jazz Festival.
Op het moment van gebeuren was Carl Symons een reportage aan het draaien voor de commerciele televisiezender VTM. De hele ploeg was zeer zwaar aangedaan door het gebeuren. Toots Thielemans en de muzikanten verlieten het concertgebouw in shock.
Dirk Godts, afkomstig uit Schoten had een grote passie voor zijn werk en legde zich toe op het welzijn en het comfort van de mensen rondom hem. Hij laat zijn vrouw, zoon en vier dochters, moeder, broer en zussen achter.

Onderstaande foto is genomen op 18 december 2009. Dirk (rechts op de foto) is in gesprek met fotograaf Jos Knaepen. Vanwege de slechte situatie op de Belgische wegen als gevolg van de sneeuwval was Toots niet aanwezig.

Photo Search by Google

On Flickr you can find more of my photos
Google

Contact

Quotes

  • "Jazz is not dead, it just smells funny!" (Frank Zappa)

North Sea Jazz Festival 2006

North Sea Jazz Festival 2006
Leela James